1: HVA VI GJØR MED DIN INFORMASJON?

Når du kjøper noe fra butikken vår, som en del av kjøp og salgsprosessen, samler vi inn personlig informasjon du gir oss, for eksempel ditt navn, adresse og e-postadresse.
Når du surfer på vår butikk, mottar vi også automatisk datamaskinens IP-adresse for å gi oss informasjon som hjelper oss å lære om nettleseren og operativsystemet.
E-postmarkedsføring (hvis aktuelt): Med din tillatelse kan vi sende deg e-postmeldinger om butikken vår, nye produkter og andre oppdateringer.

2: CONSENT

Hvordan får du mitt samtykke?
Når du gir oss personlig informasjon for å fullføre en transaksjon, bekreft kredittkortet ditt, bestill en bestilling, ordne levering eller returnere et kjøp, betyr vi at du samtykker i at vi samler inn den og bruker den for den spesifikke grunnen bare.
Hvis vi ber om din personlige informasjon av annen grunn, for eksempel markedsføring, vil vi enten spørre deg direkte for ditt uttrykkelige samtykke, eller gi deg mulighet til å si nei.

Hvordan gjør jeg trekke samtykket fra meg?
Hvis du, etter at du har logget inn, har mistet ditt samtykke, kan du trekke samtykket fra oss til å kontakte deg, for fortsatt innsamling, bruk eller utlevering av informasjonen din når som helst ved å kontakte oss på gooscooter@gmail.com.

3: DISCLOSURE

Vi kan avsløre dine personlige opplysninger dersom vi er lovpålagt å gjøre det, eller hvis du bryter med våre brukervilkår.

4: BETALING

Hvis du velger en direkte betalingsgateway for å fullføre kjøpet, lagrer nettstedet ditt kredittkortdataene. Den er kryptert gjennom Betalingskort Industri Data Security Standard (PCI-DSS). Dine kjøpstransaksjonsdata lagres kun så lenge det er nødvendig for å fullføre kjøpetransaksjonen din. Etter at det er fullført, slettes informasjonen om kjøpstransaksjonen din.
Alle direkte betaling gateways overholder standarder fastsatt av PCI-DSS som forvaltes av PCI Security Standards Council, som er en felles innsats av merkevarer som Visa, MasterCard, American Express og Discover.
PCI-DSS-kravene bidrar til å sikre sikker håndtering av kredittkortinformasjon fra butikken vår og dets tjenesteleverandører.

5: TREDJEPARTS TJENESTER

Generelt vil tredjepartsleverandører som brukes av oss, kun samle inn, bruke og avsløre informasjonen din i den utstrekning det er nødvendig for at de skal kunne utføre de tjenestene de leverer til oss.
Men visse tredjepartsleverandører, for eksempel betalingsgateways og andre betalingstransaksjonsprosessorer, har sine egne retningslinjer for personvern med hensyn til informasjonen vi må gi til dem for dine kjøpsrelaterte transaksjoner.
For disse leverandørene anbefaler vi at du leser deres retningslinjer for personvern, slik at du kan forstå måten din personlige informasjon vil bli håndtert av disse leverandørene på.
Husk spesielt at enkelte tilbydere kan være lokalisert i eller ha fasiliteter som ligger i en annen jurisdiksjon fra deg eller oss. Så hvis du velger å fortsette med en transaksjon som involverer tjenester fra en tredjeparts tjenesteleverandør, kan informasjonen din bli underlagt lovene i jurisdiksjonen (ene) der den aktuelle tjenesteleverandøren eller dens anlegg ligger.
Når du forlater butikkens nettside eller omdirigeres til et tredjeparts nettsted eller -applikasjon, er du ikke lenger styrt av denne personvernreglene eller brukerens vilkår for bruk.

Lenker
Når du klikker på koblinger i butikken, kan de lede deg bort fra nettstedet vårt. Vi er ikke ansvarlige for personvernspraksis for andre nettsteder og oppfordrer deg til å lese deres personvernerklæringer.
Google Analytics:
Vår butikk bruker Google Analytics til å hjelpe oss med å lære om hvem som besøker nettstedet vårt og hvilke sider som blir sett på.

6: SIKKERHET

For å beskytte dine personlige opplysninger, tar vi rimelige forholdsregler og følger bransjens beste praksis for å sikre at det ikke er feilaktig mistet, misbrukt, åpnet, avslørt, endret eller ødelagt.
Hvis du gir oss kredittkortinformasjon, krypteres informasjonen ved hjelp av SSL (Secure Socket Layer Technology) og lagret med AES-256 kryptering. Selv om ingen overføringsmetode over Internett eller elektronisk lagring er 100% sikker, følger vi alle PCI-DSS krav og implementerer ytterligere allment aksepterte industristandarder.

7: KOKKER

Informasjonskapsler er små biter av informasjon som er lagret som tekstfiler av nettleseren din på datamaskinens harddisk. De fleste nettlesere er opprinnelig satt til å godta informasjonskapsler. Du kan sette nettleseren din til å nekte informasjonskapsler fra nettsteder eller fjerne cookies fra harddisken din, men hvis du gjør det, vil du ikke kunne få tilgang til eller bruke deler av dette nettstedet. Vi må bruke informasjonskapsler slik at du kan velge produkter, plassere dem i en online handlekurv, og kjøpe disse produktene. Hvis du gjør dette, holder vi oversikt over din surfaktivitet og kjøp. DENNE STEDETS KOKKER KAN INTE OG KAN IKKE INFILTRERE EN BRUKERS HÅRDRE DRIV TIL Å GØRE EN BRUKERS FORTROLIGE OPPLYSNINGER. Våre informasjonskapsler er ikke "spyware."

8: AGE OF CONSENT

Ved å bruke dette nettstedet, representerer du at du i det minste er flertallet i din stat eller bostedsby, eller at du er flertallet i flertallet i din stat eller bostedsby, og du har gitt oss ditt samtykke til Tillat noen av dine mindre avhengige å bruke dette nettstedet.

9: ÆNDRINGER TIL DENNE PRIVATPOLITIKEN

Vi forbeholder oss retten til å endre denne personvernreglene når som helst, så vennligst sjekk det ofte. Endringer og klargjøringer vil tre i kraft umiddelbart når de legges ut på nettsiden. Hvis vi gjør vesentlige endringer i denne policyen, vil vi varsle deg her om at den har blitt oppdatert, slik at du er klar over hvilken informasjon vi samler inn, hvordan vi bruker den, og under hvilke omstendigheter, hvis noen bruker og / eller avslører den.
Hvis vår butikk er oppkjøpt eller fusjonert med et annet selskap, kan informasjonen din overføres til de nye eiere, slik at vi kan fortsette å selge produkter til deg.

SPØRSMÅL OG KONTAKT INFORMASJON

Hvis du vil: Få tilgang til, korrigere, endre eller slette personlige opplysninger vi har om deg, registrer en klage eller bare ha mer informasjon, kontakt vår personvernerklæringsansvarlig på gooscooter@gmail.com.