Denne nettsiden drives av GOOSCOOTER Limited. Gjennom hele nettstedet refererer uttrykkene "vi", "oss" og "våre" til GOOSCOOTER Limited. GOOSCOOTER Limited tilbyr dette nettstedet, inkludert all informasjon, verktøy og tjenester tilgjengelig fra dette nettstedet til deg, brukeren, betinget av at du aksepterer alle vilkår, betingelser, retningslinjer og merknader som er oppgitt her.

Ved å besøke vår side og / eller innkjøp noe fra oss, inngår du i vår "Service" og godtar å være bundet av følgende vilkår og betingelser ("Vilkår for bruk", "Vilkår"), inkludert de tilleggsbetingelsene og retningslinjene som er omtalt her og / eller tilgjengelig ved hyperkobling. Disse vilkårene gjelder for alle brukere av nettstedet, inkludert uten begrensning brukere som er nettlesere, leverandører, kunder, selgere og / eller bidragsytere av innhold.

Les disse brukerbetingelsene nøye før du åpner eller bruker nettstedet vårt. Ved å få tilgang til eller bruke noen deler av nettstedet, samtykker du i å være bundet av disse vilkårene for bruk. Hvis du ikke godtar alle vilkårene i denne avtalen, kan du ikke få tilgang til nettstedet eller bruke noen tjenester. Hvis disse vilkårene betraktes som et tilbud, er aksept uttrykkelig begrenset til disse vilkårene for bruk.

Eventuelle nye funksjoner eller verktøy som legges til i den nåværende butikken, skal også være underlagt vilkårene for bruk. Du kan gjennomgå den nyeste versjonen av vilkårene for bruk når som helst på denne siden. Vi forbeholder oss retten til å oppdatere, endre eller erstatte deler av disse vilkårene for bruk ved å legge ut oppdateringer og / eller endringer på nettstedet vårt. Det er ditt ansvar å sjekke denne siden regelmessig for endringer. Din fortsatte bruk av eller tilgang til nettsiden etter å legge ut noen endringer, innebærer godkjenning av disse endringene.

1: ONLINE BUTIKSVILKÅR

Ved å godta disse vilkårene for bruk, representerer du at du er minst en alder av flertall i din stat eller bostedsområde, eller at du er flertallet i din stat eller bostedsområde, og du har gitt oss Ditt samtykke til å tillate noen av dine mindre avhengige å bruke dette nettstedet.
Du må ikke bruke våre produkter for ulovlig eller uautorisert formål, eller kan du i bruken av Tjenesten bryte loven i din jurisdiksjon (inkludert, men ikke begrenset til, lov om opphavsrett).
Du må ikke overføre noen ormer eller virus eller noen ødeleggende kode.
En brudd eller brudd på noen av vilkårene vil resultere i en umiddelbar avslutning av tjenestene dine.

2: GENERELLE BETINGELSER

Vi forbeholder oss retten til å nekte service til enhver av hvilken som helst grunn når som helst.
Du forstår at innholdet ditt (ikke inkludert kredittkortinformasjon), kan overføres ukryptert og involvere (a) overføringer over ulike nettverk; og (b) endringer for å tilpasse seg og tilpasse seg tekniske krav til tilkobling av nettverk eller enheter. Kredittkortinformasjon er alltid kryptert under overføring over nettverk.
Du samtykker i ikke å reprodusere, kopiere, kopiere, selge, videreselge eller utnytte deler av Tjenesten, bruk av Tjenesten eller tilgang til Tjenesten eller enhver kontakt på nettstedet som tjenesten leveres uten å uttrykke skriftlig tillatelse fra oss.
Overskriftene som brukes i denne avtalen er inkludert for enkelhets skyld, og vil ikke begrense eller på annen måte påvirke disse vilkårene.

3: NØYAKTIGHET, KLASSIFIKASJON OG TIDELIGHET FOR INFORMASJON

Vi er ikke ansvarlige dersom informasjon som er tilgjengelig på dette nettstedet ikke er nøyaktig, fullstendig eller gjeldende. Materiellet på dette nettstedet er kun gitt for generell informasjon og bør ikke stole på eller brukes som eneste grunnlag for å ta avgjørelser uten å konsultere primære, mer nøyaktige, mer komplette eller mer rettidige kilder til informasjon, herunder rådgivning av en elektriker. Ethvert avhengighet av materialet på dette nettstedet er på egen risiko.
Dette nettstedet kan inneholde visse historiske opplysninger. Historisk informasjon, nødvendigvis, er ikke aktuell og er kun gitt som referanse. Vi forbeholder oss retten til å endre innholdet på dette nettstedet til enhver tid, men vi har ingen forpliktelse til å oppdatere informasjon på vår side. Du godtar at det er ditt ansvar å overvåke endringer på nettstedet vårt.

4: MODIFIKASJONER TIL TJENESTEN OG PRISER

Prisene for våre produkter kan endres uten varsel.
Vi forbeholder oss retten til når som helst å endre eller avbryte Tjenesten (eller deler eller innhold derav) uten varsel når som helst.
Vi skal ikke være ansvarlig overfor deg eller tredjepart for eventuelle endringer, prisendringer, suspensjon eller opphør av Tjenesten.

5: PRODUKTER ELLER TJENESTER (hvis aktuelt)

Enkelte produkter eller tjenester kan være tilgjengelige utelukkende online via nettstedet. Disse produktene eller tjenestene kan ha begrensede mengder og er gjenstand for retur eller utveksling i henhold til vår returpolicy.
Vi har gjort vårt ytterste for å vise så nøyaktig som mulig farger og bilder av våre produkter som vises i butikken. Vi kan ikke garantere at datamaskinens skjermvisning av hvilken som helst farge vil være nøyaktig.
Vi forbeholder oss retten, men er ikke forpliktet til, å begrense salget av våre produkter eller tjenester til enhver person, geografisk region eller jurisdiksjon. Vi kan utøve dette rett fra tilfelle til sak. Vi forbeholder oss retten til å begrense mengder av produkter eller tjenester som vi tilbyr. Alle beskrivelser av produkter eller produktpriser kan endres når som helst uten varsel, etter eget skjønn. Vi forbeholder oss retten til å avslutte ethvert produkt når som helst. Ethvert tilbud for noe produkt eller tjeneste som er gjort på dette nettstedet, er ugyldig der det er forbudt.
Vi garanterer ikke at kvaliteten på produkter, tjenester, informasjon eller annet materiale som er kjøpt eller innhentet av deg, oppfyller dine forventninger, eller at eventuelle feil i Tjenesten blir korrigert.

6: NØYAKTIGHET AV BILLING OG REGNSKAPSINFORMASJON

Vi forbeholder oss retten til å nekte enhver ordre du plasserer hos oss. Vi kan, etter eget skjønn, begrense eller avbryte mengder kjøpt per person, per husholdning eller per bestilling. Disse begrensningene kan omfatte bestillinger som er plassert av eller under samme kundekonto, samme kredittkort og / eller bestillinger som bruker samme fakturerings- og / eller fraktadresse. Hvis vi endrer eller avbestiller en bestilling, kan vi prøve å varsle deg ved å kontakte e-postadressen og / eller faktureringsadressen / telefonnummeret som ble oppgitt ved bestilling. Vi forbeholder oss retten til å begrense eller forby eller kansellere bestillinger som etter vår eneste dom synes å være plassert av forhandlere, forhandlere eller distributører.

Du godtar å gi nåværende, fullstendig og nøyaktig innkjøps- og kontoinformasjon for alle kjøp som er gjort i butikken vår. Du godtar at du raskt oppdaterer kontoen din og annen informasjon, inkludert e-postadressen din og kredittkortnummer og utløpsdatoer, slik at vi kan fullføre transaksjonene dine og kontakte deg etter behov.

For mer detaljer, vennligst se vår Returnerer retningslinjer.

7: VALGFRI VERKTØY

Vi kan gi deg tilgang til tredjepartsverktøy som vi ikke overvåker eller har noen kontroll eller innspill.
Du anerkjenner og godtar at vi gir tilgang til slike verktøy "som det er" og "som tilgjengelig" uten noen garantier, representasjoner eller betingelser av noe slag og uten påtegning. Vi skal ikke ha noe ansvar uansett som skyldes eller relaterer til bruken av valgfrie tredjepartsverktøy.
Eventuell bruk av valgfrie verktøy som tilbys gjennom nettstedet, skjer helt på egen risiko og skjønn, og du bør sørge for at du er kjent med og godkjent vilkårene for hvilke verktøy som leveres av den relevante tredjepartsleverandøren ( s).
Vi kan også i fremtiden tilby nye tjenester og / eller funksjoner via nettstedet (inkludert utgivelsen av nye verktøy og ressurser).

8: TREDJE PARTNERS LINKS

Visse innhold, produkter og tjenester tilgjengelig via vår tjeneste kan inneholde materiale fra tredjeparter.
Tredjeparts lenker på dette nettstedet kan lede deg til tredjeparts nettsteder som ikke er tilknyttet oss. Vi er ikke ansvarlige for å undersøke eller evaluere innholdet eller nøyaktigheten, og vi garanterer ikke og har ingen ansvar eller ansvar for tredjeparts materiale eller nettsteder, eller for andre materialer, produkter eller tjenester fra tredjepart.
Vi er ikke ansvarlige for skade eller skader knyttet til kjøp eller bruk av varer, tjenester, ressurser, innhold eller andre transaksjoner som er gjort i forbindelse med tredjeparts nettsteder. Vennligst omhyggelig gjennomgå tredjeparts retningslinjer og rutiner, og sørg for at du forstår dem før du inngår noen transaksjon. Klager, krav,

9: BRUKER KOMMENTARER, TILBAKEBAKE OG ANDRE INDLEGG

Hvis du på forespørsel sender visse bestemte innleveringer (for eksempel konkurranseoppføringer) eller uten forespørsel fra oss, sender du kreative ideer, forslag, forslag, planer eller annet materiale, enten online, via e-post, post , eller på annen måte (kollektivt, "kommentarer"), godtar du at vi til enhver tid, uten begrensninger, kan redigere, kopiere, publisere, distribuere, oversette og på annen måte bruke eventuelle kommentarer du sender til oss på ethvert medium. Vi er og skal ikke forplikte seg (1) for å opprettholde eventuelle kommentarer i selvtillit; (2) å betale erstatning for eventuelle kommentarer; eller (3) for å svare på eventuelle kommentarer.
Vi kan, men har ingen forpliktelse til å overvåke, redigere eller fjerne innhold som vi bestemmer etter eget skjønn er eller kanskje ulovlig, støtende, truende, libelous, ærekrenkende, pornografisk, uanstendig eller på annen måte anstrengende eller krenker partens immaterielle rettigheter eller disse vilkårene.
Du godtar at dine kommentarer ikke vil kræve noen tredjeparts rett, inkludert opphavsrett, varemerker, personvern, personlighet eller annen personlig eller proprietær rettighet. Du er dessuten enig i at dine kommentarer ikke vil inneholde injurisk eller ellers ulovlig, fornærmende eller uanstendig materiale, eller inneholde datavirus eller annen skadelig programvare som på noen måte kan påvirke driften av Tjenesten eller relatert nettsted. Du må ikke bruke en falsk e-postadresse, late som å være noen annen enn deg selv, eller på annen måte villede oss eller tredjeparter om opprinnelsen til eventuelle kommentarer. Du er eneansvarlig for eventuelle kommentarer du gjør og deres nøyaktighet.

10: PERSONLIG INFORMASJON

Din innsending av personlig informasjon gjennom butikken er underlagt vår personvernpolicy.

11: FEIL, UAKKRAFTIGHETER OG UTSLIPP

Av og til kan det være informasjon på vårt nettsted eller i Tjenesten som inneholder feil, unøyaktigheter eller utelatelser som kan forholde seg til produktbeskrivelser, priser, kampanjer, tilbud, fraktkostnader, transittider og tilgjengelighet. Vi forbeholder oss retten til å korrigere eventuelle feil, unøyaktigheter eller utelatelser, og for å endre eller oppdatere informasjon eller avbestille bestillinger hvis noen opplysninger i Tjenesten eller på et relatert nettsted er unøyaktige når som helst uten forutgående varsel (inkludert etter at du har sendt inn bestillingen din) .
Vi påtar oss ingen forpliktelse til å oppdatere, endre eller klargjøre informasjon i Tjenesten eller på en relatert nettside, inkludert uten begrensning, prisinformasjon, med unntak av lovens krav. Ingen spesifisert oppdaterings- eller oppdateringsdato brukt i Tjenesten eller på en relatert nettside,

12: Forbudt bruk

I tillegg til andre forbud som angitt i vilkårene for bruk, er du forbudt å bruke nettstedet eller dets innhold: (a) for ulovlig formål; (b) å be andre om å utføre eller delta i eventuelle ulovlige handlinger (c) å krenke internasjonale, føderale, provinsielle eller statlige bestemmelser, regler, lover eller lokale forordninger; (d) å krenke eller krænke våre immaterielle rettigheter eller andres immaterielle rettigheter (e) å chikanere, misbruke, fornærme, skade, fornærme, fornærme, diskutere, skremme eller diskriminere på grunnlag av kjønn, seksuell orientering, religion, etnisitet, rase, alder, nasjonal opprinnelse eller funksjonshemning (f) å sende falsk eller villedende informasjon (g) å laste opp eller overføre virus eller annen form for ondsinnet kode som vil eller kan bli brukt på noen måte som vil påvirke funksjonaliteten eller driften av Tjenesten eller andre relaterte nettsteder, andre nettsteder eller Internett; (h) å samle inn eller spore personopplysninger fra andre (i) til spam, phish, pharm, påskudd, edderkopp, kryp eller skrape; (j) for ethvert uanstendig eller umoralsk formål eller (k) å forstyrre eller omgå sikkerhetsfunksjonene til Tjenesten eller andre relaterte nettsteder, andre nettsteder eller Internett. Vi forbeholder oss retten til å si opp bruken av Tjenesten eller andre relaterte nettsider for å krenke en hvilken som helst forbudt bruk. (j) for ethvert uanstendig eller umoralsk formål eller (k) å forstyrre eller omgå sikkerhetsfunksjonene til Tjenesten eller andre relaterte nettsteder, andre nettsteder eller Internett. Vi forbeholder oss retten til å si opp bruken av Tjenesten eller andre relaterte nettsider for å krenke en hvilken som helst forbudt bruk. (j) for ethvert uanstendig eller umoralsk formål eller (k) å forstyrre eller omgå sikkerhetsfunksjonene til Tjenesten eller andre relaterte nettsteder, andre nettsteder eller Internett. Vi forbeholder oss retten til å si opp bruken av Tjenesten eller andre relaterte nettsider for å krenke en hvilken som helst forbudt bruk.

13: ANSVARSFRASKRIVELSE; BEGRENSNING AV ANSVAR

Vi garanterer ikke, garanterer at din bruk av vår tjeneste blir uavbrutt, rettidig, sikker eller feilfri.
Vi garanterer ikke at resultatene som kan oppnås ved bruk av tjenesten, vil være nøyaktige eller pålitelige.
Du er enig i at vi fra tid til annen kan fjerne tjenesten for ubestemt tid eller avbryte tjenesten når som helst uten varsel.
Du er uttrykkelig enig i at din bruk av eller manglende evne til å bruke tjenesten er helt alene. Tjenesten og alle produktene og tjenestene som leveres til deg gjennom tjenesten er (med unntak av det som uttrykkelig er oppgitt av oss) gitt "som det er" og "som tilgjengelig" for din bruk, uten noen form for representasjon, garantier eller vilkår av noe slag, enten uttrykke eller underforstått, inkludert alle underforståtte garantier eller vilkår for salgbarhet, salgbar kvalitet, egnethet for et bestemt formål, holdbarhet, tittel og ikke-overtredelse.
I intet tilfelle skal GOOSCOOTER Limited, våre styremedlemmer, offiserer, ansatte, tilknyttede selskaper, agenter, entreprenører, praktikanter, leverandører, tjenesteleverandører eller lisensgivere være ansvarlige for skade, tap, krav eller direkte, indirekte, tilfeldige, straffe, spesielle eller følgeskader av noe slag, inkludert, uten begrensning tapte fortjeneste, tapte inntekter, tapte besparelser, tap av data, erstatningskostnader eller lignende skader, enten i kontrakt, tort (herunder uaktsomhet), strengt ansvar eller ellers som følge av din bruk av noen av Tjenesten eller produkter som er kjøpt ved bruk av Tjenesten, eller for andre krav som på en eller annen måte er relatert til bruken av Tjenesten eller noe produkt,

14: BEGRENSNING

Du samtykker i å skadesløs, forsvare og holdes uskadelig GOOSCOOTER Limited og vår forelder, datterselskaper, tilknyttede selskaper, partnere, offiserer, styremedlemmer, agenter, entreprenører, lisensgivere, tjenesteleverandører, underleverandører, leverandører , praktikanter og ansatte, ufarlig fra ethvert krav eller krav, inkludert rimelige advokatavgifter, som er gjort av en tredjepart på grunn av eller som følge av brudd på disse vilkårene eller dokumentene de inneholder ved referanse eller brudd på eventuelle lov eller rettigheter til en tredjepart eller din bruk av produkter som er kjøpt ved bruk av tjenesten.

15: SIKKERHET

I tilfelle at noen bestemmelse i disse vilkårene er fastslått å være ulovlig, ugyldig eller uhåndterlig, skal bestemmelsen likevel kunne håndheves i den grad det er tillatt i henhold til gjeldende lov, og den ikke-håndhevbare delen skal anses å være fraskilt fra disse vilkårene for bruk, slik bestemmelse skal ikke påvirke gyldigheten og håndhevelsen av andre gjenstående bestemmelser.

16: opphør

Parternes forpliktelser og forpliktelser før avslutningsdagen skal overleve opphør av avtalen for alle formål.
Disse Servicevilkårene er effektive, med mindre og til opphørt av enten deg eller oss. Du kan når som helst si opp disse vilkårene for bruk ved å varsle oss om at du ikke lenger ønsker å bruke tjenestene våre, eller når du slutter å bruke nettstedet vårt.
Hvis vi i vår eneste dom mislykkes, eller vi mistenker at du har mislyktes, for å overholde vilkår eller bestemmelser i disse vilkårene, kan vi også si opp denne avtalen når som helst uten varsel og du vil fortsatt være ansvarlig for alle beløp som skal betales til og med dato for oppsigelse og / eller tilsvarende kan nekte deg tilgang til våre tjenester (eller deler av det).

17: HELE AVTALEN

Mangelen på at vi skal utøve eller håndheve enhver rett eller bestemmelse i disse Servicevilkårene, skal ikke utgjøre et frafall av slik rett eller bestemmelse.
Disse vilkårene for bruk og eventuelle retningslinjer eller bruksregler som er oppført av oss på dette nettstedet eller i forbindelse med Tjenesten utgjør hele avtalen og forståelsen mellom deg og oss og styrer din bruk av Tjenesten, erstatter eventuelle tidligere eller samtidige avtaler , kommunikasjon og forslag, enten muntlig eller skriftlig, mellom deg og oss (inkludert, men ikke begrenset til, eventuelle tidligere versjoner av vilkårene for bruk).
Eventuelle tvetydigheter i tolkningen av disse vilkårene for bruk skal ikke tolkes mot oppdragsgiver.

18: BESTYRINGSRETT

Disse Servicevilkårene og eventuelle særskilte avtaler der vi gir deg Tjenester, skal være underlagt og tolket i samsvar med Englands lover.

19: ÆNDRINGER TIL SERVICEVILKÅR

Du kan gjennomgå den nyeste versjonen av vilkårene for bruk når som helst på denne siden.
Vi forbeholder oss retten, etter eget skjønn, å oppdatere, endre eller erstatte noen deler av disse vilkårene for bruk ved å legge ut oppdateringer og endringer på nettstedet vårt. Det er ditt ansvar å regelmessig sjekke vår nettside for endringer. Din fortsatte bruk av eller tilgang til vår nettside eller Tjenesten etter at du har postet noen endringer i disse vilkårene, utgjør aksept av disse endringene.

20: KONTAKT INFORMASJON

Spørsmål om vilkårene for bruk skal sendes til oss på gooscooter@gmail.com.